6 January 2013

Farewell


With sadness and mixed feelings I have decided to say a warm yet melancholic farewell to my blog and to all of you dear readers. I have had a blast for the past few years writing this blog but sometimes, things must come to an end. I'm sure I will return at some point as blogging is a fantastic way to communicate with people about our shared interests and passions. However, at the moment, I have decided I need to focus my passion for fashion elsewhere and take some time off when it comes to blogging. I wish all of you a very happy and wonderful New Year and all the best.

Els xxx

14 comments:

 1. Kiitos mielettömän ihanasta ja inspiroivasta blogista. Harvoin kommentoin, mutta luin senkin edestä. Sun tyyli on just sopivan yksinkertainen, mutta tyylikkäällä twistillä ja väreillä maustettuna. Harmi, että löysin sut vasta syksyllä.. Myös Lontoossa asuneena oli ihana päästä takaisin niihin maisemiin aina ikävän yllättäessä. Toivottavasti palaat vielä joku päivä. :) Onnea ja menestystä ja kauneutta arkeesi! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! kyllä tässä vielä joku päivä palataan, mutta aika näyttää milloin =)
   kiitos sitä samaa!! xx

   Delete
 2. Nouuuuuuuu! Just kun aloin päästä taas rytmiin blogien seurailun kanssa melkein parin vuoden tauon jälkeen ja olin valikoinut muutaman spessublogin aktiivisemmalle seurantalistalle, niin yksi näistä tarkoin valituista lemppareista heti loppuu. Aleksinan sanoin: toivottavasti palaat vielä. :) Mutta me varmasti törmäillään muutenkin, onneksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no voi hemskutti =D ihanaa, että tykkäsit! kyllä tässä jossain vaiheessa palaan bloggailun pariin varmastikin, mutten ihan vielä ;P törmäillään kyllä kunhan sinne Suomen kamaralle taas tupsahdan! tai sinä päinvastoin Englantiin =D

   Delete
 3. oi eiii, hyvää jatkoa! olen nauttinut blogisi visuaalisesta ilmeestä ja kauniista asuistasi paljon:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos että tykkäsit Ida! =)

   Delete
 4. Nyyh, sun blogisi oli mun top-5 blogien joukossa! Sun asut on aina kivoja, ei siihen samaan ruotsinmummo-malliin kuin joissakin blogeissa.. Mutta onnea uusiin juttuihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ruotsinmummo-malliin =D =D =D mahtavaa, että tykkäsit!!! =)

   Delete
 5. Oivoi harmi, noh mutta täysillä uusiin seikkailuihin sitten! :) On ollut mahtava lukea blogiasi, ja ihan oikeasti, harva osaa kirjoittaa noin hyvin! Paljon olen saanut inspiraatiota niin kuvistasi kuin teksteistäsikin. Toivottavasti joskus palailet vielä tänne blogi-maailmaan, ehkä joskus tulevaisuudessa sitten. Mahtavaa vuoden jatkoa sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos oikein paljon ihanista sanoista! =) varmasti palaan, mutta saa nähdä milloin..
   sitä samaa sinnekin! =)

   Delete
 6. Nice photos :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  ReplyDelete